Hoppa till huvudinnehåll
Detta är en undersida till Film Stockholm. Tillbaka till Film Stockholm
FILM

MICROBIS av Lucas Carlsson
ABEL av Yana Martsynkevych
JAG ÄR JAG av Hanna Abrahamsson
BUT YOU ARE A DOG av Malin Erixon
ETT LAG UTAN GRÄNSER av Filip Hammar
TRAPPAN av Adi Omanovic och Mak Omanovic
MVUA FARASI av Lena Bergendahl, Jennifer Rainsford och Rut Karin Zettergren
JAG HAR DIN RYGG av Sebastian Lagerkvist

 

Filmer

Tungvikt

Abel

En ung kvinna ställs inför ett svårt beslut. Att behålla familjen såsom den är, eller gå emot mot de andras starka viljor och skapa sin egen familj.

27+

But You Are a Dog

En udda grupp människor samlas för att se en ovanlig dansföreställning. De har alla sina egna besvär, men kan ändå inte undgå att lägga märke till den avvikande.

Dokhopp

Ett lag utan gränser

En film om Sandarna, C- laget från Majorna i Göteborg som består av 60 nysvenska ungdomar från jordens alla hörn, de flesta ensamkommande.

Tungvikt

Jag är Jag

Det verkar finnas en inneboende vilja hos oss människor att placera andra människor i fack och utifrån någons grupptillhörighet tillskriva dem egenskaper.

27+

Jag Har Din Rygg

Jack och hans vänner är på väg till en fest i förorten. Plötsligt dyker en äldre man upp och hotar dom med en laddad pistol.

Dokhopp

Mvua Farasi

För jockeys och hästskötare på den kenyanska galoppbanan cirkulerar tillvaron kring träning, vägning, tidsmätning och pseudovetenskapliga undersökningar för att förutse kommande regn.

27+

Trappan

En ung rik man tvingas passera en uteliggare för att komma vidare i sin vardag. Samvetet tär på honom när uteliggarna blir fler för varje dag, och han bestämmer sig för att agera.