Hoppa till huvudinnehåll
Detta är en undersida till Film Stockholm. Tillbaka till Film Stockholm
Tungvikt

BABY SPICE

Spice Girls har vuxit upp nu. Eller har dom det?

Regi, manus och klipp: Amanda Davin 

Tungvikt

BAVO, BAVÊ MINO

Bavo, bavê mino är en essäfilm baserad på Solîn Bakircians text om kärleken för sin sjuka pappa. En sådan som alltid funnits där, men som aldrig blivit sagd.

Tungvikt

BUTO ХООЛОЙ

En resa i vibration och rörelse. Varelsen representerar de initiala stegen, den första upplevelsen, det gutturala lätet, känslan i blindo.

Tungvikt

EN FLEXIBEL PERSON

Nicho försöker behålla jobbet som timanställd vikarie på en reklambyrå. Det visar sig dock vara svårare än han trott.

Tungvikt

HEMTJÄNST

Hemtjänst är en film som spelar på vår stereotypa bild av äldre. Hemtjänsten Alex gör mindre stöldjobb under Leons vägledning.

Tungvikt

INGA HJÄLTAR

En taxichaufför plockar upp sina sista kunder för natten, en äldre man och en pojke. Under resan börjar han att misstänka att mannen inte är den han säger sig vara.

Tungvikt

INGEN LYSSNAR

Ingen lyssnar följer två personer som står på olika sidor under ett informationsmöte om det nya hemmet för ensamkommande flyktingbarn.

Tungvikt

KATTHAT

Två råttor, en far och hans barn, upptäcker en dag att en katt har tagit sig in i deras hem. Pappan kastar ut den, men katterna fortsätter komma tillbaka.

Tungvikt

MED VÄNLIG HÄLSNING

På ett vanligt kontor, i en vanlig stad, i det vanliga Sverige, försöker Jeanette hjälpa en kollega att logga in på sin dator.

Tungvikt

NÄRKAMP

Vi möter två män i en kampsports-dojo. Den fysiska närheten öppnar snart upp en annan kamp, en kamp om att lita på varandra och att våga visa hur de egentligen mår.

Sidor