Hoppa till huvudinnehåll
Detta är en undersida till Film Stockholm. Tillbaka till Film Stockholm
27+

6A

Tillsammans med klassföreståndaren i 6A har ett antal föräldrar dragit ihop till ett krismöte.

27+

AFFEKT

Ett par är ute på landet en vardag och lagar linsgryta. Ett pling i hans mobil avslöjar något som får henne att agera på en ilsken impuls.

 

27+

AMALIMBO

Femåriga Tipuana befinner sig i en limbo mellan längtan och sorg efter sin pappas död. Allt hon vill är att komma över till “andra sidan” och träffa honom igen.

 

27+

BABY

En försommarnatt i början av juni. Det ligger något magiskt i luften i Stockholm. 34-åriga Emma och 16-åriga Joel är två främlingar som möts på väg hem.

BREV TILL SVERIGE

En kvinna flyttar tillbaka till sitt hemland Somalia, men saknar det Sverige hon minns. Hennes dotter som bor kvar i Gävle har en annan bild av Sverige.

BUSSRESAN

En självbiografisk animerad road movie som utspelar sig i Israel och Palestina. Om judisk identitet samt kritik av staten Israels politik gällande ockupationen av Palestina.

ENERGI, OCH ATT FÅNGA DEN

Med satta regler, självrannsakan och ett kontinuerligt begränsande av sina valmöjligheter får duon Roll the Dice inspiration.

27+

EXERCISE ONE

Den första övningen för att tänja ut en konstruerad vagina efter ett könsbyte är att är att föra in en plexistav.

27+

FIGHT ON A SWEDISH BEACH

Episk beach fight! Detta är vad man får räkna med när man kallar en gubbes fru för hora och skriker sieg heil på stranden.

FÖDA

En ung kvinna som har lidit av ätstörningar i halva sitt liv blir plötsligt gravid. En intim historia om att hitta balansen mellan sjukdom och mödraskap.

 

Sidor