Hoppa till huvudinnehåll
Detta är en undersida till Film Stockholm. Tillbaka till Film Stockholm
27+

ALIVE

Victoria sitter i rullstol efter en hjärnskada. Ida är hennes assistent. En dag träffar de båda Idas pojkvän i parken och det väcker en längtan efter intimitet hos Victoria.

27+

ARIES

Aries vill kunna se in i framtiden. Han reser längre och längre fram i tiden och bevittnar hur allt förändras. Men naturen kommer att sätta stopp för honom. 

 

ATHABASCA

Ett audiovisuellt poem som rör sig igenom ett apokalyptiskt landskap sargat av våldsamma bränder och en gränslös rovdrift på fossila bränslen.

27+

DADDY'S GIRL

Fjortonåriga Lo har en enkel och skämtsam relation till sin pappa Rune.

27+

DE BERDE

En historia om människor av kött och blod, separerade av illusioner vid namn gränser, nationer och ras.

 

27+

KÄNNER DU MIN GRANNE?

Jessica, 24, är på afterwork med sina klasskamrater när hon ännu en gång får höra ett påstående som placerar in henne i ett fack. Hon svarar något de inte hade räknat med.

27+

DU GAMLA, DU FRIA

David och hans vänner firar hans 25-årsdag med ett nattdopp. Den glada stämningen försvinner när två äldre par går förbi och skrattar.

EN FILM

Det var vackert men det hjälpte inte. Med svart humor som vapen kämpar han vidare, trots existentiella tillkortakommanden och tveksamhet inför tillvaron. 

 

27+

ETT AKADEMISKT KRIG

När en grupp masterstudenter på en konstskola ifrågasätter en uppgift de fått av sina lärare eskalerar konflikten och når oväntade nivåer.

27+

FRIGÅENDE KVINNOR INOMHUS

I en verklighet där kvinnor hålls fångna och deras mens tas till vara för konsumtion, följer vi en av dessa kvinnor, L. Men vad händer när L inte längre kan producera mens?

 

Sidor