Hoppa till huvudinnehåll
Detta är en undersida till Film Stockholm. Tillbaka till Film Stockholm
Anne-Marie Söhrman Fermelin, filmkonsulent för produktionsstöd & talangutveckling, Filmbasen/Film Stockholm
Charlotta Nellgård Samordnare/ansvarig scenkonst, film och musik, ABF Stockholm
Daniel Östberg, Filmcoach, UnCUT - ung filmproduktion
Ida Thorén, verksamhetsledare för Stiftelsen Filmstadens kultur
Michael Henriquez, teknikansvarig/filmpedagog, Fanzingo
14:30 - 15:30
SEMINARIUM

Du är inte nybörjare, men inte heller superproffs, och behöver stöd i form av pengar och teknik.

Var vänder du dig då för att förverkliga ditt nästa drömprojekt?  Möt några av verksamheterna i Stockholms län som har i uppdrag att stötta filmskapare i sin karriär. Få den information du behöver om stipendier, teknikstöd, inkubatorer, professionell coaching och de projektstöd som finns att söka.

 

Filmbasen är en mötesplats för filmare i Stockholms län, som erbjuder talangutveckling, professionell coaching. teknik - och produktionsstöd

 

ABF Stockholm gör nu en större satsning för att bygga upp sin filmverksamhet och stötta alla som är intresserade av att göra film. Både filmare i början av sin karriär och de som har hållit på längre.

 

UnCUT riktar sig till filmskapare från sexton år och uppåt, och har som målsättning att alltid erbjuda teknisk utrustning och hjälp utifrån den nivå du själv befinner dig på.

 

Stiftelsen Filmstadens kulturs stipendium går till en filmskapare som är bosatt eller verksam i Stockholms län. Stipendiet kan sökas av filmskapare som ännu inte har långfilmsdebuterat.  

 

Fanzingo erbjuder ungdomar coachning och teknik inom film, musik, radio och text, under bland annat en öppen medieverkastad varje torsdag.