Hoppa till huvudinnehåll
Detta är en undersida till Film Stockholm. Tillbaka till Film Stockholm
FILM

 

 

 

 

 

 

TACK SAM - 6 min

INGA HJÄLTAR - 15 min

BAVO, BAVÊ MINO - 6 min

THE OUTSIDER - 11 min

DEATH BY LIVESTREAM - 5 min

FLASKHALS - 3 min

ALLTID OAVSETT - 9 min

HJÄRTATS TIDTABELL - 14 min

EN FLEXIBEL PERSON - 3 min

Åldersgräns: från 15 år

Filmer

27+

ALLTID OAVSETT

De finns två saker som tar upp hela Lenas liv: Djurgården IF och dess supportrar på läktaren. Vad som än händer är hon där för dom, alltid oavsett.      

 

Tungvikt

BAVO, BAVÊ MINO

Bavo, bavê mino är en essäfilm baserad på Solîn Bakircians text om kärleken för sin sjuka pappa. En sådan som alltid funnits där, men som aldrig blivit sagd.

27+

DEATH BY LIVESTREAM

En livestreamare upptäcker en våldsam misshandel utanför hans lägenhet. Pådriven av sina tittares nyfikenhet drivs han närmare och närmare våldet.

 

Tungvikt

EN FLEXIBEL PERSON

Nicho försöker behålla jobbet som timanställd vikarie på en reklambyrå. Det visar sig dock vara svårare än han trott.

27+

FLASKHALS

Sofys jobb är att sätta kapsyler på passerande flaskor. Men den här dagen dyker en flaska som redan har kapsyl upp. Det rubbar rutinen och hon missar ett par flaskor.

27+

HJÄRTATS TIDTABELL

I en trång plåtkur mitt i storstadens larm arbetar Ira med att kontrollera trådbussar. Döden har lärt henne hur snabbt allt förändras.

Tungvikt

INGA HJÄLTAR

En taxichaufför plockar upp sina sista kunder för natten, en äldre man och en pojke. Under resan börjar han att misstänka att mannen inte är den han säger sig vara.

27+

TACK SAM

Tack Sam handlar om en stereotyp skådespelare som med sitt stora bekräftelsebehov lyckas med det som så många före honom: att bli hatad av sitt filmteam.

Tungvikt

THE OUTSIDER

En enstöring kämpar för att bryta sin isolering bara för att upptäcka att världen utanför inte alls är som han föreställde sig. The Outsider är baserad på en av H.P.